duminică, 13 ianuarie 2013

Stresiune !!!

Cofeină. Tutun. Nopţi nedormite. Într-un cuvânt: SESIUNEEEE!!! 

       Nu credeam că voi recunoaşte acest lucru în special pe blog, însă  în sinea mea mă bucur de această primă sesiune. Ştiu că efortul pe care îl depun, nopţile nedormite şi stresul de dinaintea perioadei de sesiune nu sunt în van. Acţiunile pe care le "execut" azi sunt pentru ziua de mâine. Ceea ce fac, fac pentru mine şi pentru viitorul meu.
      Sincer, fiecare dintre voi credeţi asta deşi vă plângeţi minut de minut părinţilor, prietenilor mai mici sau celor mari care acum culeg ceea ce au semănat acum câţiva ani. Cei mici vor fi ca noi iar cei mari au fost ca noi.
       Nu-i invidiaţi pe cei care stau în casă şi freacă menta sau pe cei care îşi "trăiesc" viaţa distrându-se prin cele mai de fiţe cluburi. Avem timp să le facem pe toate. Avem timp pe care să-l petrecem cu familia, avem timp pentru prieteni, pentru distracţie, pentru relaxare, pentru răsfăţ dar şi pentru învăţat. Totul constă în organizare.
           Şi până la urmă asta cred eu ca e viaţa de student. Te distrezi maaaaaxim, te plimbi maaaaaaxim. Şi la naiba! Laşi totul pe ultima sută de metri. Nu te plânge. Culegi ceea ce ai semănat. Nu ţin să te demoralizez, dimpotrivă. Fruntea sus! Mult succes la STRESIUNE!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu